Isabelle Lancray IL HOMME Protecting Aquamarin (SPF10) - nappali krém fényvédõvel 50 ml

19.310 Ft
A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett könnyű, krémes emulzió azonnali hatással, melyben egy anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt. Védelmet biztosít a stressz faktorok ellen, és javítja a bőr rugalmasságát. Támogatja a sebgyógyulást és nyugtató hatású. Nappali és éjszakai ápolóként. Ultramodern fényvédő kapszulák védik a bőrt a káros napsugaraktól.
 Vissza ehhez: Férfi

IL HOMME
SOIN PROTECTION AQUAMARIN (SPF 10) - NAPPALI KRÉM FÉNYVÉDŐVEL
50 ML

Felhasználás:
Nappali védőkrémként, éjszakai ápolóként a nyugtató szérummal kombinálva.
 
Hatóanyagok:
Abyssine® 657; Hydriamine® ; Tensea Lift; Silasome®
 
Tulajdonságok:
Hidratáló, védő, nyugtató, sebgyógyulást elősegítő, fényvédő. Ultramodern fényvédő kapszulák védik a bőrt a káros sugaraktól.
Könnyű, krémes emulzió, ami a nedvességszegény, lestrapált bőrök számára nélkülözhetetlen védőpajzs. Válogatott természetes olajok, cukoremulzió és egy az óceánból származó hatóanyag komplex ápolják, védik a bőrt és gyulladáscsökkentő hatásúak. A tengerek mélyén élő mikroorganizmusok túlélő tulajdonságával felruházott cukormolekula védi a bőrt a stressztől, támogatja a sebgyógyulást és nyugtató hatású. Egy tengeri glükozaminoglikán (GAG) a magas vízmegkötő képességének köszönhetően csökkenti a TEWL-t és friss, egészséges kisugárzást kölcsönöz a bőrnek. 
Nedvességpótló, a gyulladásos, allergiás bőrképek blokkolója, jó penetrációs képességű, védi a bőrt a napsugárzástól, sebgyógyulást elősegítő hatású.
 

Il Homme termékek

 


  
IL HOMME - A dinamikus és igényes férfiak számára
 
A férfi bőrének is szüksége van gondoskodásra. Az Isabelle Lancray IL Homme sorozatával a tudomány, a technológia és a természet ősereje segíti a férfit a mindennapok harcában. A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett arcápoló sorozat, melyben egy óceánból származó anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt, védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen, és javítja a bőr rugalmasságát. A óceánok mélyén élő mikroorganizmusok túlélő tulajdonságával felruházott cukormolekula támogatja a sebgyógyulást és nyugtató hatású. Borotválkozás után hűsít és megvédi a bőrt a gyulladástól, friss, egészséges külsőt biztosít a bőrnek. Ultramodern fényvédő kapszulák védik a bőrt a káros sugaraktól.
 

Il Homme modell 

  

A férfi bőrök, az androgén hormonok magas arányú befolyása miatt a női bőrökhöz képest a következő különbségeket mutatják:

• A faggyúmirigy termelése fokozott, a bőr zsírosabb, tág pórusú, tisztátalanságra hajlamos.
• A szaruréteg kb. 20 %-al vastagabb, hatásosabb az UV elleni védelme.
• Jobb a vízmegkötő képessége, így feszesebb, rugalmasabb.
• Az irha réteg feszesebb, mert több kollagént tartalmaz.
• A kötőszöveti rostjai egymással keresztes hálózatot alkotnak, a bőr stabilabb, a cellulit kialakulásának lehetősége elenyésző.
• A férfiak bőre később kezd öregedni, de akkor gyorsabban. Ennek a tulajdonságának a következménye, hogy mélyebb, markánsabb ráncok alakulnak ki rajta, ami egy jelentős vízhiánnyal is párosul.
 
Ezekhez a különbségekhez még két további fő ható tényezőt kell figyelembe vennünk:

• A mechanikai behatások, azaz a borotválkozás miatti fokozott, gyakori irritáció érzékenységet vált ki.
• A negatív külső tényezők, mint például a légkondicionáló, a stressz, a nikotin és kávéfogyasztás is változtatnak a bőr állapotán.

 

Il homme modell   Il homme modell   Il homme modell   Il homme modell

 
És mi több, a bőrüket tudatosan ápoló férfi vendégeinknek a kabinkezelésekről sem kell lemondaniuk. A professzionális Aquamarine rendszer garantálja a személyre szabott, az egyéni igényeknek és bőrállapotnak megfelelő
ápolást. A kezelés során a vendégek elmerülnek az óceán elementáris energiájában, a tengeri hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat, erővel töltik fel és láthatóan feszesítik, simítják a bőrt.
 

Il homme modell