Isabelle Lancray IL HOMME Soothing Gel Aquamarin - hidratáló, nyugtató zselé 50 ml

18.900 Ft
A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett arcápoló zselé azonnali hatással, melyben egy anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt, védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen, és javítja a bőr rugalmasságát. Nappali és éjszakai ápolóként, vagy borotválkozás után hűsít és megvédi a bőrt a gyulladástól. Ásványi anyagokkal és vitaminokkal látja el a bőrt.
 Vissza ehhez: Férfi


IL HOMME
GEL RAFRAICHISSANT AQUAMARIN - HIDRATÁLÓ, NYUGTATÓ ZSELÉ
50 ML

 

Felhasználás:
Nappali és/vagy éjszakai ápoló ép zsírháztartású, vagy fokozott faggyútermelésre hajlamos bőrökre.
 
Hatóanyagok:
Tensea Lift, Sea May Weed
 
Tulajdonságok:
Hidratáló, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, nyugtató, izomlazító.
Zsírmentes, hidratáló ,,jégzselé” azonnali hatással. Egy biopolimerből és egy multifunkcionális anti-age hatóanyagból álló kombináció védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen, javítja a bőr rugalmasságát, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. Ásványi anyagokkal és vitaminokkal látja el a bőrt. Borotválkozás után hűsítő és megvédi a bőrt a gyulladástól. Ideális ápolás a dinamikus férfiak számára. Gyorsan beszívódik, nem hagy hátra ragadós filmréteget a bőrön, enyhén hűsít, megelőzi a gyulladások kialakulását.

Il Homme termékek

 


  
IL HOMME - A dinamikus és igényes férfiak számára
 
A férfi bőrének is szüksége van gondoskodásra. Az Isabelle Lancray IL Homme sorozatával a tudomány, a technológia és a természet ősereje segíti a férfit a mindennapok harcában. A férfi bőr speciális igényeihez kifejlesztett arcápoló sorozat, melyben egy óceánból származó anti-age hatóanyag komplex ápolja a bőrt, védelmet biztosít a külső stressz faktorok ellen, és javítja a bőr rugalmasságát. A óceánok mélyén élő mikroorganizmusok túlélő tulajdonságával felruházott cukormolekula támogatja a sebgyógyulást és nyugtató hatású. Borotválkozás után hűsít és megvédi a bőrt a gyulladástól, friss, egészséges külsőt biztosít a bőrnek. Ultramodern fényvédő kapszulák védik a bőrt a káros sugaraktól.
 

Il Homme modell 

  

A férfi bőrök, az androgén hormonok magas arányú befolyása miatt a női bőrökhöz képest a következő különbségeket mutatják:

• A faggyúmirigy termelése fokozott, a bőr zsírosabb, tág pórusú, tisztátalanságra hajlamos.
• A szaruréteg kb. 20 %-al vastagabb, hatásosabb az UV elleni védelme.
• Jobb a vízmegkötő képessége, így feszesebb, rugalmasabb.
• Az irha réteg feszesebb, mert több kollagént tartalmaz.
• A kötőszöveti rostjai egymással keresztes hálózatot alkotnak, a bőr stabilabb, a cellulit kialakulásának lehetősége elenyésző.
• A férfiak bőre később kezd öregedni, de akkor gyorsabban. Ennek a tulajdonságának a következménye, hogy mélyebb, markánsabb ráncok alakulnak ki rajta, ami egy jelentős vízhiánnyal is párosul.
 
Ezekhez a különbségekhez még két további fő ható tényezőt kell figyelembe vennünk:

• A mechanikai behatások, azaz a borotválkozás miatti fokozott, gyakori irritáció érzékenységet vált ki.
• A negatív külső tényezők, mint például a légkondicionáló, a stressz, a nikotin és kávéfogyasztás is változtatnak a bőr állapotán.

 

Il homme modell   Il homme modell   Il homme modell   Il homme modell

 

És mi több, a bőrüket tudatosan ápoló férfi vendégeinknek a kabinkezelésekről sem kell lemondaniuk. A professzionális Aquamarine rendszer garantálja a személyre szabott, az egyéni igényeknek és bőrállapotnak megfelelő
ápolást. A kezelés során a vendégek elmerülnek az óceán elementáris energiájában, a tengeri hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat, erővel töltik fel és láthatóan feszesítik, simítják a bőrt.
 

 Il homme modell