Dr. Rimpler CUTANOVA Cream Eye Contour - szemápoló nanotechnológiával 20 ml

10.640 Ft
ÚJ ÖSSZETÉTEL! A legmodernebb nanotechnológiás Ceraparts® hatóanyagszállítóval készült szemkrém, mely minden fáradt ,regenerációigényes szemkörnyéki bőr ápolására tökéletes megoldást jelent. A gondosan válogatott hatóanyagok természetes olajokkal és gyógynövény kivonatokkal különösen hatékony ápolókészítménnyé teszik a terméket. Mindenki örül egy ilyen szemápolónak.
 Vissza ehhez: Női
Felhasználás:
Használd reggel és este finoman a szemkörüli bőrbe masszírozva.
 
Hatóanyagok:

Ceraparts®: kender olaj alapú, gazdag linolén- és linol-savakban, különösen ajánlott az extrém száraz bőrökre. Tulajdonságok: hatóanyagok stabilizálása és bejuttatása, védelem a külső hatásokkal szemben, hatóanyagok beépítése a bőrbe.
                          
Prodizia®kivonat a kínai selyem akácból. Észrevehetően csökkenti a bőrön a fáradtság tüneteit. Védi és helyreállítja a károsodott fehérjék szerkezetét (glikáció= a kollagén rostok megkeményedése), támogatja a méregtelenítő mechanizmusokat, csökkenti a szem alatti duzzanatokat és sötét karikákat.
 
Dicaprylyl Carbonat: kókuszdióból származó kiváló minőségű olajos komponens, mely selymessé és bársonyossá teszi a bőrt.
 
Vegetal Filling Spheres®hidratálja és védőfilmréteget képez a bőrön, ezáltal csökkenti a TEWL-t. Belülről feltölti, kipárnázza a ráncokat, hatása hosszantartó.
 
Ubuntu Ximenia Virgin: telítetlen zsírsavakban gazdag olaj, nedvességgel látja el a bőrt, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.
 
MultiEx Naturotics®: természetes antioxidáns keverék, zöld tea, kamilla, grapefuit, magnólia, propolisz, ciprus, fűzfa kéreg, napraforgóból kivont tokoferol.
 
Meritol 160: Nem kristályosodó szorbit szirup. Nedvességmegkötő tulajdonságú.
 
Tulajdonságok:
Csökkenti a ráncokat, feltölti a bőrt nedvességgel. Egyenletessé teszi, védi és újjáépíti a bőrt.
 

 Dr. Rimpler Cutanova termékek

 


Dr. RIMPLER CUTANOVA - a legjobb, amit az igényes bőrnek megadhat
 
Ápolószéria a regenerációigényes, zsír és nedvességszegény bőr számára, mely az igényes bőrök sajátosságaihoz igazodva különböző lehetőségeket kínál. A széria alapját olyan célzottan felhasznált modern hatóanyagok képezik, melyek a bőr öregedési folyamatát késleltetik. A CUTANOVA ápolószériát a jól összeválogatott, nagyon magas tisztaságú, értékes növényi hatóanyagok és a legújabb tudományos ismeretek alapján, biotechnológiai úton előállított high-tech hatóanyagok jellemzik. A tartósítás a szükséges minimálisra van korlátozva, míg az illatosítás teljesen mellőzött.