11.800 Ft
ISMERTETŐ HOGYAN HASZNÁLD? KINEK AJÁNLUK? MI VAN BENNE? Táplál és feszesít! A Feszesítő olaj főleg a bőr megereszkedésének megakadályozására, tehát megelőzésére kiváló. Gazdag Alaria algában, ami regeneráló, tápláló és feszesítő tulajdonságokkal rendelkezik. Segít megerősíteni a bőrszövetet azáltal, hogy aktivizálja a megereszkedett és károsodott bőrt. 100% Paraben és Phenoxyethanol mentes. Esszenciális és ásványi olajat nem tartalmaz Feszesíti a bőrt az esetek 90%-ában* * Klinikai tesztek szerint 20 nő, 28 napig napi két alkalommal használta.
 Vissza ehhez: Női

Arcfiatalító luxus krémek

Házhozszállítás
1.200 ft

Kérdése van?
Hívjon minket!
+36 30/648-0878

A NARANCS ÉS AMIT TUDNOD KELL RÓLA!

 

Talán a legtöbbet hallott szó testápolás, testkezelés terén. Eredendően „női baj”, a férfiak kötőszöveti struktúráját tekintve minimális elváltozást mutatnak hölgytársaikhoz képest, ez a pici másság azonban pont elég ahhoz, hogy ne kelljen ezzel a problémával szembenézniük. Persze kivételek mindig vannak, genetika-alkati hajlam, hormonszint felborulás, gyenge kötőszövet és helytelen életmód.

A cellulit a kötőszövet alsó rétegében lévő zsírsejtek el-/megváltozása. Biológiai szinten egyszerűen zajló folyamat, külső és belső okok folytán a szervezeted nem tudja a felhalmozott méreganyagokat olyan gyorsan leküzdeni és eliminálni, mint ahogy szükséges lenne. Ezek a mérgek ( toxinok) azonban gyilkolják a tested…szó szerint, így szervezeted védekezni kezd, vagyis amíg nem tudja üríteni, elzárja őket, hogy ne mérgezzen le más jó szervezeti egységeket …jönnek a védő zsírsejtek, ezeken ugyanis szinte lehetetlen áthatolni a mérgeknek, saját magukhoz képest egyedülállóan, akár babszemnyire is nőhetnek. Termékeink segítenek felfokozni at anyagcserét és eleminálni a méreganyagokat helyreállítva a bőr természetes struktúráját.