GLOBAL LIFT CONTOUR FACE & NECK CREAM- DRY SKINS 50 ML

33.700 Ft
A Skeyndor GLOBAL LIFT arc- és nyakápoló krém magas hatóanyagkomplex erőss feszesítő és bőrtömörítő hatással.
 Vissza ehhez: Női

Arc és nyak ápoló krém |ProGEN-in| technológiával SZÁRAZ BŐRRE. Gravitáció elleni Innovatív hatóanyag komplex feszesítő és bőrtömörítő hatással. Csökkenti a zsírlerakódást az áll alatt, javítja a bőr sejteinek működését, emeli a bőr struktúráját. LÁTVÁNYOS LIFTING HATÁS ! TÖKÉLETES HIDRATÁLTSÁG !

Skeyndor GLOBAL LIFT arc- és nyakápoló krém (Skeyndor GLOBAL LIFT Contour face & neck cream) egy lifting hatású kontúrjavító krém arcra és nyakra. Innovatív hatóanyagkomplex általános feszesítő és bőrtömörítő hatással. Csökkenti a zsírlerakódást az áll alatt, javítja a bőr sejtjeinek működését. 

Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

Skeyndor GLOBAL LIFT termékcsalád a ProGEN-in fogalom köré épült. Ez egy tudományos áttörést jelentő, a SKEYNDOR által kifejlesztett innovatív technológia, amely átfogó bőrfiatalító hatásmechanizmuson alapszik. Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonal körüli területen, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát.

Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg. Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

  • Biomimetikus peptid, amely egy enzim inhibitor, tehát gátolja a kollagén és elasztin lebomlását. Ez a hatóanyag  2012-ben elnyerte az In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Díjat.
  • Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy újgenerációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen.
  • α-glükan, feketebors (Piper nigrum) komplex poliszacharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat. Azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

BŐRTÍPUS

Idősödő, tónusát vesztett, ráncos, laza, száraz  bőrre. Víz és zsírhiányos bőrre gazdag krémes textúra.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Skeyndor védjegyezett |ProGEN-in| komplex, alaria alga, lupin (csillagfürt) kivonat.

FELHASZNÁLÁS

A megtszított bőrre vékony rétegben vigye fel, a szemkörnyéket kihagyva. Ajánlva szemápoló termékét