Isabelle Lancray EGOSTYLE Hyaluronic Shadow Eraser - SOS szemápoló stift 15 ml

11.220 Ft
A kiváló anti-age hatóanyagokkal elkerülhető a kollagén rostok megmerevedése, és megakadályozza a szem alatti duzzanatok és ráncok kialakulását. A thai gyömbér hosszútávon aktiválja a hyaluronsav szintézisét és feszesíti a bőrt. A termék használata után azonnal, érezhetően frissebb, üdébb, és rugalmasabb a bőr. Tisztítás után vigyél fel egy kis mennyiséget a szem környékére.
 Vissza ehhez: Női

Arcfiatalító luxus krémek

Házhozszállítás
1.200 ft

Kérdése van?
Hívjon minket!
+36 30/648-0878

Felhasználás:
A szemkörnyék mindennapi ápolására. Tisztítás után vigyen fel egy kis mennyiséget a szem környékére.
 
Hatóanyagok:
Papaya, alga, ATP, liposzómába zárt NMF, egy speciális Tyr-Arg-peptid és hyaluronsav. 
 
Tulajdonságok:
EO-/PEG mentes. Parabén és glycerin mentes. Regenerálja, védi és ápolja a hydro-lipid réteget. Meggátolja a kollagén rostok megkeményedését. Élénkíti a mikrokeringést, ezáltal megakadályozza a szem alatti duzzanatok kialakulását. Feszesíti a bőrt, feltölti az apróbb vonalakat és mélyebb ráncokat. Nedvességgel tölti fel a bőrt.
A bőr idővel kezd elvékonyodni, a ráncok egyre jellegzetesebbé válnak, veszít rugalmasságából és életereje egyre csökken. Mindezek ellensúlyozására nyújt segítséget az Isabelle Lancray EGOSTYLE Shadow Eraser, melynek használatával a szem környéke tündöklő lesz. Egy rendkívül bőrbarát szkvalánt és kendermagolajat tartalmazó emulzió mátrix támogatja a bőr hydro-lipid rétegének védekezőképességét a külső környezeti hatások ellen. A szemkörnyék bőrének vízmegtartó képessége nő, vízvesztése csökken. A termék használata után azonnal, érezhetően frissebb, üdébb, és intenzíven hidratált lesz a bőr. A kiváló anti-age  hatóanyagokkal elkerülhető a kollagén rostok megmerevedése, és megakadályozzák a szem alatti duzzanatok és ráncok kialakulását. A thai gyömbér hosszútávon aktiválja a hyaluronsav szintézisét és feszesíti a bőrt. A kialakult feszes, hidratált és fiatalos bőrstruktúra a készítmény használatával tartósan fenntartható.

 

Egostyle termékek

 


  
EGOSTYLE - Védelem a káros környezeti hatások ellen
 
A mai kor emberét érő káros környezeti hatások, a mozgalmas élet és a folyamatos stressz nyomot hagynak a bőrön. Hatására a bőr gyakran válik kiegyensúlyozatlanná, fáradtnak és irritáltnak tűnik.
 

Egostyle modell 

  

Az EGOSTYLE termékcsalád maximális védelmet és ápolást jelent a bőrnek, mely kivétel nélkül minden bőrtípusra ajánlott. Az EGOSTYLE egy modern bőrápolási rendszer, ami az aktív és dinamikus hölgyek és urak magas kozmetikai igényeihez igazodik, függetlenül az életmódtól, a bőrtípustól és a kortól. A szójalecitinből készült nanoliposzóma és egy bio-intelligens hatóanyagokból készült koktél nyújtanak védelmet a káros környezeti hatások és a stressz látható nyomai ellen.

 

egostyle modell   Egostyle modell   Egostyle modell   Egostyle modell 

A készítmények restrukturáló, nedvességpótló és vitalizáló hatását az értékes és különleges hatóanyagok kombinációja - provanszi méz, tengeri kollagénszármazék – biztosítja.

 Egostyle modell