GLOBAL Lift contour elixir face & neck 30 ml

35.200 Ft
Öregedésgátló elixir az arc és nyak feszesítésére, tömörítésére.[ProGEN-in] magas Gravitáció elleni hatóanyaggal. Feszesítő, arckontúr formáló hatása már 28 napos használat után látványos.
 Vissza ehhez: Női

Öregedésgátló elixir az arc és nyak ápolására [ProGEN-in] magas Gravitáció elleni hatóanyaggal. Feszesítő, arckontúr formáló hatása már 28 napos használat után látványos. 

 

Skeyndor GLOBAL LIFT arc és nyak feszesítő szérum (Skeyndor GLOBAL LIFT Contour elixir face & neck) egy lifting hatású feszesítő szérum az arc és a nyak területére. 3 szérum hatását egyesíti magában a forradalmi [ProGEN] technológiát képviselő, öregedés gátló elixír. Helyreállítja az arckontúrjait, harcol az öregedés látható jelei ellen, támogatja a fiatalos bőrtónus visszaállítását. [ProGEN] technológiával, valamint alga-, hajdinakivonattal és ránctalanító lipopeptidekkel dolgozik. Feszesítő, arckontúr formáló hatása már 28 napos használat után látványos.

Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A Skeyndor egy spanyol, családi tulajdonban lévő cég, amely 5 kontinens több mint 50 országában van jelen. Számos nemzetközi szakmai díjat tudhatnak magukénak és gyártói, logisztikai központjuk is megfelel a legszigorúbb feltételeknek és előírásoknak.

Skeyndor GLOBAL LIFT termékcsalád a ProGEN-in fogalom köré épült. Ez egy tudományos áttörést jelentő, a SKEYNDOR által kifejlesztett innovatív technológia, amely átfogó bőrfiatalító hatásmechanizmuson alapszik. Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonal körüli területen, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát.

Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg. Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

  • Biomimetikus peptid, amely egy enzim inhibitor, tehát gátolja a kollagén és elasztin lebomlását. Ez a hatóanyag  2012-ben elnyerte az In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Díjat.
  • Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy újgenerációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen.
  • α-glükan, feketebors (Piper nigrum) komplex poliszacharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat. Azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

BŐRTÍPUS

Minden bőrtípusra. Könnyű, zsírmentes állag.

AKTÍV HATÓANYAGOK

[ProGEN-in] Skeyndor technology, Alaria alga Lupin (csillagfürt) extract.

FELHASZNÁLÁS

alkalmazza reggel és/vagy este a Global Lift krém/emulzió alá. A megtiszított bőrre vigyen fel pár cseppet és finoman masszírozza be a bőrbe.