GLOBAL Lift definition eye contour cream 15 ml

20.100 Ft
ProGEN-in] anti-aging Gravitáció elleni technológiát tartalmazó szemránckrém. Aktív feszesítő peptid alapú hatóanyagok a sötét karikák és a szem alatti táskák ellen.
 Vissza ehhez: Női

ProGEN-in] anti-aging Gravitáció elleni technológiát tartalmazó szemránckrém. Aktív feszesítő hatóanyagok a sötét karikák és a szem alatti táskák ellen.

Skeyndor GLOBAL LIFT Feszesítő szemránckrém (Skeyndor GLOBAL LIFT Definition eye contour cream ) egy lifting hatású feszesítő szemránckrém [ProGEN] technológiával, valamint alga- és hajdinakivonattal, illetve ránctalanító lipopeptidekkel.

Skeyndor több mint 50 éve komoly név a tudományos bőrápolás élvonalában. Már a kezdetektől fogva piacvezető és tudományos eredményeken alapuló, professzionális cég. Szakembereik termékfejlesztési filozófiája a legmodernebb hatóanyagok használatát és a felhasználók terméktapasztalatát, észrevételeit ötvözi azért, hogy így alkossák meg a legtökéletesebb kényeztetést a bőr számára. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat. 

Skeyndor GLOBAL LIFT termékcsalád a ProGEN-in fogalom köré épült. Ez egy tudományos áttörést jelentő, a SKEYNDOR által kifejlesztett innovatív technológia, amely átfogó bőrfiatalító hatásmechanizmuson alapszik. Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll vonal körüli területen, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát.

Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg. Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

  • Biomimetikus peptid, amely egy enzim inhibitor, tehát gátolja a kollagén és elasztin lebomlását. Ez a hatóanyag  2012-ben elnyerte az In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Díjat.
  • Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy újgenerációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen.
  • α-glükan, feketebors (Piper nigrum) komplex poliszacharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat. Azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

 

BŐRTÍPUS

Minden bőrtípusra.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Skeyndor [ProGEN-in] hatóanyag komplex, alaria alga,hajdina és feszesítő, ránctalanító lipopeptid.

FELHASZNÁLÁS

arctisztítás után vigyen fel kis mennyiséget a szemkörnyékre és belülről kifelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be.