HIDRATÁLÓ EMÚLZIÓ-Intensive moisturising emulsion 50 ml

22.800 Ft
Hidratáló arckrém magas hyaluronsav tartalommal (kis és nagy molekulaméretű). 100 % HIDRATÁLTSÁG. Látványos vízhiány miatt kialakult ráncokesetén.
 Vissza ehhez: Női

 

Hidratáló arckrém magas hyaluronsav tartalommal (kis és nagy molekulaméretű). 

100 % HIDRATÁLTSÁG

 A Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív hidratáló 

(Skeyndor Power HYALURONIC Intenziv Hydrating emulsion) egy olyan intenzív könnyed hidratáló emulzió, ami 24 órás hatást fejt ki, 100%-os hidratáltság, nagyon látványos a vízhiány miatt kialakult ráncok esetében. Archidratáló krém. Nagyon alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav-tartalommal formulázva. 

Skeyndor POWER HYALURONIC termékcsalád a vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidrált bőr. Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyisége és minősége lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét. Így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

 

BŐRTÍPUS

Normál és kombinált bőrre. 

AKTÍV HATÓANYAGOK

Hyaluronic acid (0.25%), napraforgó kivonat, Xylitol és származékai.

FELHASZNÁLÁS

Arctisztítás után kis mennyiségű krémet masszírozzon be az arc, nyak és dekoltázs területére. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!