HIDRATÁLÓ- Intensive moisturising cream 50 ML

22.800 Ft
Hidratáló arckrém magas hyaluronsav tartalommal (kis és nagy molekulaméretű). 100 % HIDRATÁLTSÁG
 Vissza ehhez: Női

 

Hidratáló arckrém magas hyaluronsav tartalommal (kis és nagy molekulaméretű). 

100 % HIDRATÁLTSÁG

 A Skeyndor Power HYALURONIC Intenzív Hidratáló krém (száraz bőrre) 100%-os hidratáltság, nagyon látványos eredmény a vízhiány miatt kialakult ráncok esetében.

Skeyndor POWER HYALURONIC termékcsalád a vízhiányos, száraz, érett bőrökre lett kifejlesztve. Pótolja a felszíni és mélyrétegi vízhiányt, ezzel akadályozva meg a ráncok kialakulását. Az emberi szervezet alkotóeleme a hialuronsav.  Előfordul a kötőszövetekben, ízületekben és a bőrben is. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A termékcsalád azért született, hogy elősegítse a hialuronsav egyensúlyának megtartását és a bőr természetes megerősítését. A végső cél az ultrahidrált bőr. Az aquaporinok olyan membránfehérjék, amelyek lehetővé teszik a víz szállítását a sejtekben. Mennyisége és minősége lehetővé teszi a víz megfelelő eloszlását az epidermisz minden részében. A POWER HYALURONIC készítmények olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek bizonyítottan képesek növelni a bőr aquaporin szintjét. Így különösen hatékonyan növelik a sejtek vízfelvevő és megtartó képességét. A Skeyndor termékek mindegyikére jellemző a különleges és nagyon kellemes illat.

BŐRTÍPUS

száraz és extra száraz bőrre. 

AKTÍV HATÓANYAGOK

Hyaluronic acid (0.25%), napraforgó kivonattal, Xylitol és származékai.

FELHASZNÁLÁS

Arctisztítás után kis mennyiségű krémet masszírozzon be az arc, nyak és dekoltázs területére. Szembe és nyálkahártyára ne kerüljön!