KOMFORT MICELLA TONIK 200 ML

5.780 Ft
Élénkítő micella víz arcra és szemkörnyékre. Ez az ultra finom tonik tökéletesen eltávolítja a sminket és frissíti bőrödet. Alkalmas minden bőrtípusra, még a legérzékenyebbre is. Használatával a bőröd megnyugszik, simábbá és sugárzóvá válik, a bőrpír csökken és nő a komfortérzet. 100 % Parabén és Phenoxyethanolmentes.
 Vissza ehhez: Női

Arcfiatalító luxus krémek

Házhozszállítás
1.200 ft

Kérdése van?
Hívjon minket!
+36 30/648-0878

Az Algotherm nívójához mérten, termékek széles repertoárját kínálja vásárlói részére. Eleget téve az elvárásoknak, számos professzionális formula áll klienseink rendelkezésére.

Algoessential termékcsaládunkban mindenki megtalálhatja a számára és bőrtípusa számára legmegfelelőbb készítményt, kortól és nemtől függetlenül.Végigkísérjük Önt az arcápolás összes fázisán. Az Algotherm segítséget nyújt Önnek, hogy az arctisztítástól a hidratálásig, csak és kizárólag professzionális és minőségi készítmények tegyék élettel telivé bőrét.

Fő hatóanyagaink révén, az arcbőrön fellelhető összes problémára megoldást tudunk biztosítani. A Laminaria alga oligo-elemekben és ásványokban a leggazdagabb növényi formula, ezáltal remineralizál, hidratál és antibakterializál. Az Undaria Pinnatifida alga hatékony ellenállást biztosít az UV sugarak, a dohányfüst és a légszennyezés ellen. Lithothamnium alga kalciumban, magnéziumban, foszforban és fluorban gazdag algafaj, mely kozmetikumként revitalizál és hámlasztja az elhalt bőrsejteket. Fő és kiegészítő hatóanyagainkat is úgy válogattuk össze, hogy minden fellehető arcbőr problémára célzott megoldást tudjunk nyújtani.

Az Algotherm Algoessential termékcsaládja a ragyogó arcőr titka.