26.900 Ft
Ez a csodálatos anti-aging krém újra aktiválja a a bőrfiatalságát. Egyedi formulája kombinálva az ALGOGENE 4 algájával segíti megelőzni az öregedés minden látható jelét mint:ráncok, foltok, petyhüdt tónustalan bőr. Rendszeres használatával az arc láthatóan fiatalabb lesz. Ráadásul finom textúrája vékony filmréteget hoz létre a bőrön mely védi azt.
 Vissza ehhez: Női

Arcfiatalító luxus krémek

Házhozszállítás
1.200 ft

Kérdése van?
Hívjon minket!
+36 30/648-0878

A kor és külső (napsütés, hideg-meleg, szél stb) - belső károsodások hatására a szervezet veszít az immunitásából, a gravitáció a sérült, erőtlen anyagot( bőrt, kötőszövetet) lefelé húzza, hiátusok jelennek meg a kötőszövetben, „elfogy az anyag”, és az is, ami azt gyártani képes. Csökken a rugalmas rostok száma, minőségi változásban ernyedtebb, tónustalanná válik az izomzat, gyengébbek lesznek a csontok, kevesebb tápanyag raktározódik a sejtekben, rosszabbá válik az anyagcsere, szervezet, szerv, szövet, sejt szinten

Amikor ezek ellen küzdünk egy jó kozmetikai kezelésben mindhárom fő tartópillérét a bőr fiatalságának meg kell dolgoznunk. A szervezetbe csak olyan anyagokat juttathatunk, amik nem a szervezet helyett, hanem a szervezetet kényszerítve visszaállítják vagy fokozott a lassult tápanyagképző és raktározó rendszereket, folyamatokat. Az esztétikai javulás mellett termékeink a bőr struktúrájának és vitalitásának erősítését is nagymértékben elősegítik.