TUDTA  ?

Az arc visszatükrözi az újra és újra átélt érzelmi pillanatokat, és az élénk arcjáték bevésődik a bőrbe. 

Arcizmaink naponta legalább 15.000-szer húzódnak össze és ernyednek el. 

Sebészeti beavatkozás nélkül nevethetünk, szomorkodhatunk és élvezhetjük az életet az forradalmian új BEAULIFT BOTOX hatású krémmel.

Az Isabelle Lancray kutatócsoportjának sikerült egy csúcsteljesítményű szériát létrehozni, melynek azonnali hatása lélegzetelállító. BEAULIFT egy új generációs termék, mely megelőző és helyreállító hatással bír. A BEAULIFT a fiatalság forrása bőröd számára – tű, kockázat és mellékhatások nélkül.

A ránctalanító hatást az ARGIRELIN, a botulin toxin nem mérgező alternatívája biztosítja a készítményekben, mely visszafordítható módon gátolja a mimikai izmok összehúzódását, így megelőzi a mimikai ráncok képződését, miközben egyéb ápoló hatóanyagai feltöltik a meglévő ráncokat.

Fő ható anyaga:

BEAULIFT SOFT PEPTIDE (Argireline®)

Ez a high-tech vezetőanyag fő összetevője a termékeknek, egy veszélytelen hexapeptid, az ismert botulintoxin teljesen ártalmatlan alternatívája, mely az anti-age ápoló kozmetikában használatos. Használatával látható ránccsökkenés érhető el. Alkalmazásával a mimikai mozdulatok előidézte izom-összehúzódások ideiglenesen 24 órára megszüntethetők és folyamatos használatával tolhatjuk magunk előtt az öregedést és a ráncok mélyedését.

Továbbihatóanyagok:

Tengeri eredetű mikro-kollagén

Biotechnológiai úton előállított mikronizált hyaluronsav 

DMS a sérült területeket a  kijavítja, így csökkenti és normalizálja a bőr vízvesztését, valamint segíti az aktív hatóanyagok felszívódását. Védi a bőrmembrán szerkezetet és egyáltalán nem olyan, mint egy hagyományos emulzió. 

HYALURONIC FILLING SPHERES®

Biotechnológiai úton előállított mikronizált hyaluronsavval töltött golyó. védi az epidermist a további vízvesztéstől, hosszantartó hidralátó hatása van kiváló vízmegkötő képességének köszönhetően.

Növényi eredetű és ásványi anyagok

Dióból készült hatóanyag kivonat ,modern anti-age termékek multifunkcionális nyersanyaga. A bioaktivitás intenzív stimulációját biztosítja, a bőr  restrukturációjához szükséges.

Aki használja még nem csalódott:

http://arcfiatalitokozmetikumok.hu/kozmetikumok/noknek/isabelle-lancray-beaulift-day-cream-botox-hat%C3%A1s%C3%BA-nappali-kr%C3%A9m-50-ml-detail.html

Maradandó változások kór előre haladtával a bőrben

A kor előrehaladtával a bőr rétegeiben változás áll be. Ezeknek a folyamatoknak nagy része visszafordítható, szinten tartható, de sajnos a bőr felépítésében maradandó változások is létre jönnek. Megjelennek a mimikai és degenerációs ráncok, és ezek eltüntetése, illetve a ráncok kialakulásának lassítása komoly szakmai munkát igényel.

Az irhában levő rostok (kollagén, elasztin) rugalmassága és száma nagymértékben csökken. A víztartalma és mennyisége is megváltozik, ezért a bőr dehidratált lesz.

Az irha és a hámréteg határán lévő papilláris réteg ellaposodik, ami szintén a bőr rugalmaságát változtatja meg. A hámrétegben is változás történik. A bazális sejtsor kevesebb új sejtet termel, míg a szaruréteg megvastagszik, ami meggátolja, lelassítja a hatóanyagok bejutását a bőrbe. Megjelennek a mimikai és degenerációs ráncok, és ezek eltüntetése, illetve a ráncok kialakulásának lassítása komoly szakmai felkészültséget igényel.

Nem csak a kozmetikus  munkáljanak hanem az otthoni ápolásnak nagy  hatása van a börre.

Hatékonyan a bőr öregedése ellen


Nem csak a kozmetikai kezelés alatt, de utána is napokig látványos lesz a bőr kisimulása, teltsége, hidratációja, ha a megfelelő hatóanyagokat alkalmazzuk a kezelések során. Ilyenek például a fitohormonok, az enzimek, az arany, nanotechnológia vagy a mikronizált hyaluronsav. Ezek az anyagok ugyanis nem bomlanak le pár óra múlva, hanem a bőrben depót képezve még napokig tart a hatásuk. Ezáltal javul a retikuláris rostképződés, a sejtmátrix megújul.

Ezek anyagok a professzionális otthoni ápoló krémekben is megtalálhatóak már.

liposzómával vagy nanoemulzióval beágyazva a nanokapszulába akárcsak egy hatóanyagszéfbe hatóanyagokat mint  pl. a coenzym Q10 és a retinol – mélyen  és stabilan lehet a  bőrbe juttatni. Ennek köszönhetően például nagyságrendekkel több, akár százszoros mennyiségű Q10 juttatható a bőrbe, mint az eddigi szállítórendszerekkel.

A hétköznapokban is egyre gyakrabban merül fel a Nanotechnológia fogalma.

Nem csak az elektronikai cégek high-tech termékeinél törekednek a kisebb méretekre, nanoéretekre, a kozmetikai iparban is felismerték a nanotechnológia előnyeit mint hatóanyag bejutattás.

A nanotechnológia fogalma alatt - anyagi részecskék nanométer (1 milliomodnyi méter) tartományba való kicsinyítését és ezzel létrejövő speciális tulajdonságait értjük.
A nanotechnológiát megelőző alapkőnek számító találmány, a liposzóma,  Az első liposzómás készítmény a Dior cég „Capture”, rabul ejtett fiatalság  szlogennel reklámozott terméke volt.  

(’60-as évek vége)

Jelenleg a világon, a professzionális kozmetikai termékek piacán, egyedülálló módon az Isabelle Lancray és a Dr. Rimpler készítményekben már a nanotechnilógiás hatóanyagok találhatóak.

2006- ban Innovációs díjat a ,,legjobb kozmetikai termék” kategóriában,

2004 –ben 2007-ben és 2017 –ben  pedig kozmetikai Oscar díjat kapott.